Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

OREO - POPS ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΕ ΞΥΛΑΚΙ !!!(2)











OREO- ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΕ ΞΥΛΑΚΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ!!(2)
ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ- ΓΕΝΕΘΛΙΑ


Χρειαζόμαστε

 Σταγόνες σοκολάτας η λεύκη  , Μαύρη  και γάλακτος κουβερτούρα

Ξυλάκια η ειδικά στικάκια για γλειφιτζούρια

Χρωματιστή τρούφα και χρώματα ζαχαροπλαστικής

Ζαχαρωτά

Λίγο λάδι η βούτυρο για να γυαλίσει η κουβερτούρα

Εκτέλεση

Ανοίγουμε τα μπισκότα βάζουμε το ξυλάκι κολώντας το ,με λίγη κουβερτούρα ,κλείνουμε ,το βουτάμε ολόκληρο στην λιωμένη κουβερτούρα και στολίζουμε με τούφα χρωματιστή

Σε λεύκη κουβερτούρα αν θέλουμε βάζουμε το χρώμα ζαχαροπλαστικής της αρέσκειας μας και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία. Στολίζουμε με τρούφα η ζαχαρωτά.




Σάββατο, 30 Μαρτίου 2013

ΤΑΡΤΑΚΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ? ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙΣ-ΤΑΡΤΑΚΙΑ!!




ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙΣ –ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑΡΤΑΚΙΑ

Περίπου 26 Ταρτάκια

 Για τη ζύμη

250 γρ αλεύρι 

150 γρ κρύο βούτυρο

100 γρ ζάχαρη άχνη

1 πρέζα αλάτι

1 βανίλια 

Εκτέλεση

 Ανακατεύουμε  το κρύο βούτυρο με το αλεύρι .Έτσι θα δημιουργηθούν σβώλοι Προσθέτουμε  τη ζάχαρη, το αλάτι και την βανίλια και ανακατεύουμε ξανά καλά.
Ρίχνουμε το αυγό και ζυμώνουμε αλλά όχι για πολύ μέχρι έως ότου η ζύμη είναι λεία και ομοιογενής.
Tυλίγουμε  τη ζύμη  σε πλαστική μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.
Ξαναζυμώστε  με τα χέρια σας για να μαλακώσει λίγο. Ανοίγουμε με τον πλάστη και κόβεται με ένα ποτήρι ελαφρώς μεγαλύτερο από τα καλούπια (ή κύπελλα).

Καλύψτε τα καλούπια  πατώντας τα  να ενταχθούν στην ζύμη. Στην περίπτωση που τα καλούπια σας είναι  χάρτινα ποτήρια απλά τοποθετήστε τη  ζύμη  μέσα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς πάνω κάτω για 10 λεπτά, γυρίστε, πιέστε ελαφρά το κάτω μέρος και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 3 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
Αφήστε να κρυώσουν  αφαιρέστε το καλούπι και βάλτε την γέμιση που επιθυμείτε.
πηγή φώτο και συνταγής  laformuladelbiscotto.



Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΟΝΙ!-- ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ,ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Φανταστικές  κούπες – φλιτζάνι για να σερβίρετε και να μην πλύνετε τίποτα! Τις ιδέες τις πήραμε από .funelf.net και από tatertotsandjello.com



ΜΠΟΛ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ



ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ –ΓΕΝΕΘΛΙΑ (3)



 Υλικά
Κουβερτούρα
Μπαλόνια
Σαντιγί
Κρέμα πουτίγκας   ή
Κρέμα τυριού  ή
Ανθός αραβόσιτου
Οτιδήπωτε σας αρέσει 




Εκτέλεση


Λιώνουμε την κουβερτούρα σε Μπαιν Μαρί. Στρώνουμε σε ταψάκι λαδόκολλα. Με ένα κουταλάκι παίρνουμε λίγο από το μείγμα της κουβερτούρας και το βάζουμε στο ταψάκι.
Φουσκώνουμε τα μπαλόνια και τοποθετούμε την κάτω μεριά τους μέσα στην κουβερτούρα. Τοποθετούμε το κάθε μπαλόνι πάνω στο κουταλάκι- μειγμα- σοκολάτας που βάλαμε πριν για να κάτσει πιο εύκολα το μπαλόνι. Αφήνουμε να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα , σπάμε τα μπαλόνια και έτοιμα τα φλιτζάνια μας
Γεμίζουμε με κρέμες της αρέσκειας μας και διακοσμούμε με τρούφα η πουράκια η φρούτα  η τρίμμα μπισκότου η ότι μας αρέσει. .







Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

ΤΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ!!!!- 9 ΣΥΝΤΑΓΕΣ !

ΤΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ!


ΤΡΙΓΩΝΑΚΙΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ
  
Υλικά
2 κουταλιές ζάχαρη
2 φλιτζάνια νερό
1 κουταλιά λάδι
1ο κουταλιές γλυκό του κουταλιού όποιο σας αρέσει
2 πακέτα σφολιάτα τετράγωνα
2  κουταλιές άνθος αραβόσιτου

 
Για το σιρόπι
 
1 ½ ποτήρι νερό
1 ½ ποτήρι ζάχαρη
 
 
 Εκτέλεση
 
 Κάνουμε το σιρόπι και το αφήνουμε στην άκρη. Σε κατσαρόλι βάζουμε την ζάχαρη .νεράκι το λάδι και το άνθος αραβόσιτου. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν μια κρέμα. Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και στην συνέχεια  ρίχνουμε το γλυκό του κουταλιού μέσα στην κρέμα..Παίρνουμε ένα- ένα φύλλο σφολιάτας  βάζουμε  1 κουταλιά από την κρέμα και κλείνουμε σε τρίγωνα. Αλείφουμε με λάδι και ψήνουμε στους 180 μέχρι να ροδίσουν, Ζεστά όπως είναι μέσα στο ταψί ρίχνουμε το κρύο σιρόπι να τραβήξουν.




ΣΤΑΦΙΔΟΠΙΤΑ


Υλικά
3 ποτήρια χυμό πορτοκάλι
3 ποτήρια ζάχαρη
2 ποτήρια σπορέλαιο
3 κ.γ σόδα
3 κ.γ κανέλλα
1 κ.γ μπέικιν
½ κιλό σταφίδες
Αλεύρι περίπου 1 κιλό


Εκτέλεση
 Βάζουμε σε ένα μπολάκι τις σταφίδες και 1 -2 ποτήρια νερό να φουσκώσουν.
Σε λεκανίτσα βάζουμε το λάδι την ζάχαρη τα 2 ποτήρια χυμό, κανέλα  και στο υπόλοιπο 1 ποτήρι χυμό διαλύουμε την σόδα. Αυτό το κάνουμε πάνω από την λεκανίτσα γιατί η σόδα φουσκώνει και θα μας χυθεί. 

Προσθέτουμε τις σταφίδες  και  σιγά – σιγά το αλεύρι  μαζί με το μπέικιν μερί να έχουμε ένα μίγμα σαν του κέικ.
Βάζουμε σε ταψί  ,πασπαλίζουμε αν θέλουμε με σουσάμι και ψήνουμε στους  180 μέχρι να ρόδισει. Αν δεν βάλουμε σουσάμι όταν ψηθεί και βγει από το φούρνο αφήνουμε να κρυώσει και πασπαλίζουμε με άχνη.





ΚΕΙΚ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ


Υλικά
1 πακέτο φαρίνα 500 γρ
1 κούπα ελαιόλαδο
1 κούπα ζάχαρη
2 κούπες  χυμό πορτοκάλι
2 βανίλιες
Ξύσμα πορτοκαλιού ή λεμονιού
Σόδα στην μύτη


Εκτέλεση
Σε μπολ βάζουμε την ζάχαρη το ξύσμα το λάδι, τις βανίλιες  και χτυπάμε καλά.
Ρίχνουμε  την σόδα να διαλυθεί στο χυμό πορτοκαλιού και βάζουμε στο μπολ. Ριχνούμε και το αλεύρι σιγά-σιγά. Βάζουμε σε ταψί και ψήνουμε στους 170 για 40-45 μεχρί να ροδίσει.




ΤΡΟΥΦΕΣ ΚΑΡΥΔΕΣ ΝΗΣΤΙΣΙΜΕΣ


Υλικά
 1 κουτί κακάο
240 γρ ινδοκάρυδο
2 κούπες φρυγανιά  τριμμένη
1 κούπα ζάχαρη άχνη
2 κούπες χυμό ανανά
+ λίγο για το πλάσιμο


Εκτέλεση
Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά και το μισό ινδοκάρυδο. Ζυμώνουμε το μείγμα με τα χέρια μας και έχει την ύφη σαν τριμμένο κέικ. Αν γίνει σκληρό βάζουμε λίγο χυμό. Αν γίνει αραιό βάζουμε λίγο φρυγανιά. Βρέχουμε τα χέρια μας στον χυμό και πλάθουμε τις τρούφες και αμέσως μετά τις βουτάμε στο ινδοκάρυδο.





ΤΡΟΥΦΕΣ ΚΑΡΟΤΟΥ
  
Υλικά
500 γρ καρότα
1 κουταλιά ξύσμα και το χυμό 1 πορτοκαλιού
150 γρ καρύδα
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
Καρύδα για το τύλιγμα
 Εκτέλεση
Βράζουμε τα καρότα να μαλακώσουν και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Τα βάζουμε στο multi  με τον χυμό πορτοκαλιού και τα κάνουμε πουρέ. Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε όλα τα υλικά και τα κάνουμε ένα μείγμα . Πλάθουμε σε μπαιλίτσες και τα κυλάμε στην καρύδα. Τα βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσουν.
 ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΟΤΟ!




ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΙΟΥ
  
Υλικά
3 φλιτζάνια αλεύρι
1 φλιτζάνι χλιαρό νερό
1 φακελάκι ξηρή μαγιά
2 κουταλιές ζάχαρη
1 βανίλια
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Σε μια λεκάνη βάζουμε το αλεύρι την μαγιά την ζάχαρη την βανίλια και το χλιαρό νερό
Ζυμώνουμε και αφήνουμε για 1 ώρα να φουσκώσει.. Βουτάμε τα χέρια μας κάθε φορά σε αλεύρι επειδή η ζύμη κολλάει και πλάθουμε σε κουλουράκια  Τηγανίζουμε σε μπόλικο ελαιόλαδο  , αφήνουμε σε χαρτί κουζίνας και τα βουτάμε σε κρυσταλλική ζάχαρη η ζάχαρη άχνη ανάλογα τα γούστα μας.




ΚΕΙΚ ΚΑΡΟΤΟΥ

 
Υλικά
3 φλιτζάνια σπορέλαιο
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 φλιτζάνι καρότο τριμμένο
1 φλιτζάνι μήλο τριμμένο
1 φλιτζάνι καρυδόψιχα
2 ½  φλιτζάνια αλεύρι και ξύσμα από 1 πορτοκάλι
1 κ.γ σόδα
1 κ.γ μπέικιν
Χυμό μισού λεμονιού

 Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ εκτός το χυμό λεμονιού. Σε μπαλάκι άλλο βάζουμε το χυμό και διαλύουμε την σόδα και το ρίχνουμε και αυτό. Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε σε λαδωμένη φόρμα ψήνουμε στους 180 για 1 ώρα περίπου . Όταν κρυώσει ξεφορμάρουμε και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.





ΡΟΞΑΚΙΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ
 
Υλικά
1 ποτήρι χλιαρό νερό
2 κουταλάκια μαγιά
1 ποτήρι λάδι
3 ½ ποτήρια αλεύρι
1 κουταλιά κακάο
½ κουταλάκι κανέλα (προαιρετικά)
1 βανίλια

 
 Για το σιρόπι
4 ποτήρια ζάχαρη
3 ½ ποτήρια νερό

 
Εκτέλεση
 
 Κάνουμε το σιρόπι και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Διαλύουμε την μαγιά στο νερό και ρίχνουμε και το λάδι. Παίρνουμε 2 μπολ και μοιράζουμε το μείγμα της μαγιάς στα 2. Ρίχνουμε σε κάθε μπολ από μισό αλεύρι και μισή κανέλα αν θέλετε. Στο ένα μπολ αφήνουμε την ζύμη άσπρη. Στο άλλο μπολ βάζουμε και το κακάο και ζυμώνουμε .Ανοίγουμε την άσπρη ζύμη σε 2 φύλλα μέτρια .
Την καφέ ζύμη την πλάθουμε σε 2 μπαστουνάκια και τοποθετούμε καθένα από αυτά στο φύλλο της άσπρης ζύμης. Ρολάρουμε τα φύλλα έχοντας 2 μπαστούνια , κόβουμε σε φέτες και τα αφήνουμε για 30 λεπτά σε ταψί με αντικολλητικό  χαρτί να φουσκώσουν. Ψήνουμε 200 αντιστάσεις μέχρι να ροδίσουν. Όπως είναι ζεστά μέσα στο ταψί ρίχνουμε το κρύο σιρόπι και αφήνουμε να τραβήξουν.




ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΣΟΥΣΑΜΕΝΙΑ
 
Υλικά
 1 ποτήρι του νερού ζάχαρη
2 ποτήρια του νερού σπορέλαιο
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλί
1 μπέικιν
 Αλευρι άσο πάρει
Σουσάμι

 
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Στο τέλος βάζουμε σιγά –σιγά το αλεύρι και το μπέικιν. Η ζύμη μας δεν πρέπει να είναι σφιχτή. Τυλίγουμε στο σουσάμι και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.


ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ OREO ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΨΗΣΙΜΟ!

Σε αυτή την σελίδα cookiesandcups  βρήκαμε αυτό το πανεύκολο γλυκό. Φτιάξτε το είναι τέλειο !

 ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ OREO ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΨΗΣΙΜΟ!

ΥΛΙΚΑ 

25 μπισκότα  oreo  θρυμματισμένα
1/4 φλιτζανιού βούτυρο, λιωμένο
1 πακέτο τυρί κρέμα  σε θερμοκρασία δωματίου
 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη
3/4 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο (προαιρετικά)
2 μικρές κρέμες γάλακτος  η 2 Μόρφατ
σάλτσα σοκολάτας-των παγωτων

 Οδηγίες



Λιώστε το βούτυρο .Βάλτε  τα θρυμματισμένα μπισκότα με το βούτυρο και ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα μείγμα  .Πατήστε στο κάτω μέρος του ταψιού.



 Σε ένα μπόλ  χτυπήστε ελαφρά την  κρύα κρέμα σας ή το μόρφατ σε μέτρια ταχύτητα μεχρί να γίνει σαντιγί .Στο μίξερ κτυπήστε μαζί το τυρί κρέμα, το φυστικοβούτυρο και την ζάχαρη άχνη μέχρι να μαλακώσει.


Βάλτε την σαντιγί σας στο μείγμα  με το τυρί κρέμα μέχρι να ενσωματωθεί ομοιόμορφα και βάλτε πάνω από τα μπισκότα  Περιχύνουμε με τη σάλτσα σοκολάτας, αν το επιθυμείτε. Αφήστε στο ψυγείο τουλάχιστον 1 ώρα πριν το σερβίρισμα.
ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟ  ΕΔΩ

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ OREO - POPS ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΕ ΞΥΛΑΚΙ ! ! !(1)

OREO- ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΣΕ ΞΥΛΑΚΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ!!(1)
ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ- ΓΕΝΕΘΛΙΑ


Χρειαζόμαστε

 Σταγόνες σοκολάτας η λεύκη  , Μαύρη  και γάλακτος κουβερτούρα
Ξυλάκια η ειδικά στικάκια για γλειφιτζούρια
Χρωματιστή τρούφα και χρώματα ζαχαροπλαστικής
Ζαχαρωτά
Λίγο λάδι η βούτυρο για να γυαλίσει η κουβερτούρα



Εκτέλεση
Ανοίγουμε τα μπισκότα βάζουμε το ξυλάκι κολώντας το 
,με λίγη κουβερτούρα ,κλείνουμε ,τα βουτάμε ολόκληρα 
στην λιωμένη κουβερτούρα και στολίζουμε με τούφα χρωματιστή.

Στη λεύκη κουβερτούρα αν θέλουμε βάζουμε το χρώμα ζαχαροπλαστικής 
της αρέσκειας μας και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία.
Στολίζουμε με τρούφα η ζαχαρωτά.


Φτιάξτε τα είναι γρήγορα οικονομικά και εύκολα!!!


Τα δικά μας oreo pops by glykes treles!








Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

ΚΕΙΚ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ ΚΑΙ ΖΕΛΕ !!

Εδώ anyzkowo.  βρήκαμε αυτήν την τέλεια και εύκολη ιδέα . Ότι πρέπει ακόμα για να το κάνετε σε διάφανης πλαστικά ποτήρια για το πάρτυ του παιδιού σας !!!
ΚΕΙΚ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΜΠΙΣΚΟΤΟΥ ΚΑΙ ΖΕΛΕ
 
Για την βάση
 
150 γρ μπισκότα κακάο
 80 γρ λιωμένο βούτυρο


Για το κέικ
 
 4 ζελέ σε διάφορα χρώματα (π.χ πορτοκάλι,φράουλα, λεμόνι ,μπανάνα)
1 κιλό τυρί κοτατζ - cottage  η ανθότυρο η γιαούρτι
500 ml κρέμα γάλακτος 30%, -35%
5 κουταλιές της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη
4 κουταλιές της σούπας ζελατίνη.


 Προετοιμασία βάσης  
 
Σπάμε τα μπισκότα η τα κάνουμε τρίμματα στο multi.
 Προσεκτικά προσθέστε το λιωμένο βούτυρο. 
Ανακατέψτε και τοποθετείστε το μείγμα σε τσέρκι με λαδόκολλα από κάτω 


Για το κέικ
 
Χτυπήστε ελαφρά την κρέμα και χωρίς διακοπή ρίξτε την ζάχαρη και προσθέτουμε το τυρί. Χωρίστε το μείγμα της κρέμας σε 4 διαφορετικά μπολ για να έχουν όλα την ίδια ποσότητα μείγματος Λιώνουμε 1 κουταλιά της σούπας ζελατίνη σε 1/4 του ζεστού νερού και αφήστε το να κρυώσει. Ρίξτε την ζελατίνη σε ένα μπολ από τα 4 μπολ και ανακατέψτε καλά. Χύστε το μείγμα πάνω στο κάτω μέρος του κέικ. Βάλτε στο ψυγείο και το αφήνουμε να κρυώσει.

 Εκείνη τη στιγμή, το πρώτο ζελέ παρασκευάζεται σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και το αφήνουμε να κρυώσει Ρίχνουμε το ζελέ στο τυρί μισό - παγωμένο  Βάλτε στο ψυγείο και αφήστε το. Στις επόμενες στρώσεις, κάνουμε την ίδια διαδικασία  με τον ίδιο τρόπο όπως και στην πρώτη. Σημαντικό ότι σε κάθε στρώση κρέμας και ζελέ να αφήνετε να παγώνουν καλά για να μην ανακατευτούν τα μείγματα μεταξύ τους  δηλ κρέμα με ζελέ.


Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2013

ΖΕΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΕ ΞΥΛΑΚΙ ? ? ?ΚΑΛΟ !!!!!!!!!!!!

 
 
 
 

Ganache με marshmalows

Yλικά
1/2  φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1 ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
3 φλιτζάνια  σταγόνες σοκολάτα
1  κουταλάκι βανίλια υγρή



Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε την κρέμα  γάλακτος και το ζαχαρούχο στο μπολ του Μπεν Μαρί.
Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε τη σοκολάτα και απαλά λιώσει.

Μετά από περίπου 10 λεπτά, χτυπήστε ελαφρά το μείγμα μέχρι να πήξει και να γίνει λείο . Προσθέστε τη βανίλια ή το άρωμα της επιλογής σας.
Τοποθετούμε σε ταψάκι στρωμένομε λαδόκολλα  και το αφήνουμε για αρκετές ώρες να σφίξει Όταν πλέον έχει σταθεροποιήθει κόβουμε με στρογγυλό κουπ-πατ – μπισκότων και ξαναβάζουμε για λίγο στο ψυγείο.


 Παίρνουμε ένα κομμάτι σοκολάτας και ένα κομμάτι μαρσμελοους και τα καρφώνουμε σε ξυλάκι.

 Αν το βάλουμε σε ποτήρι προσθέσουμε λίγο γαλή και ένα τέτοιο ξυλίκι  και το ζεστάνουμε σε φούρνο μικροκυμάτων έχουμε μια ζεστή σοκολάτα σε ποτήρι…..

 Έξυπνο έτσι?

 Πηγή συνταγής και Φώτο whipperberry.com


 

GLYKES TRELES

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...